úterý 25. června 2013

Tanec, aneb amazing child III.

Ahojte děcka :P

Právě jsem se probudila z takového menšího jarního spánku a nadšeně se pouštím do dalšího postu o úžasných tančících dětech. 


Dnešní příspěvek je o sedmileté tanečnici jménem Asia Monet Ray, která nejradši tančí hip hop funk a jazz. Malá Asia má ráda růžovou barvu a v budoucnu nechce být jenom profesionální tanečnicí, ale také se chce stát choreografkou. Vystupovala v pořadu Dance moms a získala několik prvních míst jako sólistka.

Asia je na svůj věk velmi dynamická, její projev je hodně dospělý a nebýt jejího věku řekla bych, že vystupuje dost žensky. 


Již na prvním videu se můžete přesvědčit o jejím důrazu v některých tanečních prvcích. Co se týče techniky je určitě na čem pracovat, ale myslím si, že její brzké začátky a zápal pro tanec dotáhnou časem vše k lepšímu.


Asia má sílu :) a je to vidět na jejích skocích. V dalším videu tanči Asia hip hop a myslím že na tomto videu se na ní kouká příjemněji než na tom předchozím. Posuďte sami :)


Na dalším videu, které je z minulého roku je na Asie vidět posun kupředu. Je zde ladnější, i když stále tančí hodně silově, tak je oproti prvnímu videu dál, její výraz je super :) a skokové prvky jsou pro ní jako slupnout malinu.


A když jsme se s Asii naladili trochu na hip hopovou vlnu poslední video je formace smíšeného stylu, která je zařezená pod věk osmi let a i přes menší kixy to některé tanečnice slušně rozjíždějí. Zamyšlení :D "Kéž bych příští rok z osmiletých dostala aspoň část taneční energie této formace." :D


Pro dnešek se loučím, v sobotu odjíždím a třeba se do té doby ještě s něčím vytasím :)

Z probuzeného místa ve mně Sůša :)

Žádné komentáře:

Okomentovat